Fenneke Koopman

Onze school is niet heel groot. Daarom ken ik eigenlijk alle kinderen wel en alle leraren. Ik ben ook met m’n hele klas bevriend. Dat vind ik wel heel bijzonder. Onze school is heel gezellig, er zijn leuke juffen en die zijn er m’n hele schooltijd geweest. Ik zit nu al in groep 8 en volgend jaar zou ik graag naar de havo willen in Heerenveen. Dan zal ik deze school vast wel missen.  
 
Het leukst van school vind ik de schoolreisjes. In groep 7 en 8 gaan we samen drie dagen op kamp. Vorig jaar zijn we naar Ameland geweest en in groep 8 naar Borger. We doen dan altijd leuke activiteiten en we fietsen veel. Op Ameland op één dag zelfs wel 40 kilometer! Maar dat kwam omdat we toen een beetje verdwaald waren in de duinen. 
 
Ik vind eigenlijk alle vakken wel leuk. Er is niet iets wat er extra uit springt. We werken sinds dit jaar op onze eigen iPad. Daar staan bijna alle vakken op en je kunt er je lessen op maken. Als je meteen alles goed hebt, kun je een moeilijkere opgave maken. Maar als je het niet meteen snapt, kun je een paar extra lesjes doen. Juf kan natuurlijk ook altijd helpen. De iPad mag mee naar huis als je ouders dat goed vinden. Dan kun je er thuis op werken als je dat wilt. Of je kunt er leuke spelletjes op doen. Thuis mag dat, op school kan dat natuurlijk niet. Juf kan dat zien namelijk.