Albertine Agnesschool

In een prachtige groene omgeving staat onze kleinschalige school. We zijn een ambitieuze school die het maximale uit ieder kind wil halen, ten aanzien van de basisvakken en de eigen talenten. Individuele aandacht en onderwijs op maat staan centraal om ieder kind een passend onderwijsaanbod te kunnen bieden. Binnen onze school ontwikkelen kinderen zich als sterke, zelfstandige individuen met oog voor elkaar en de omgeving. Albertine Agnesschool, vorstelijk onderwijs in het groen. 

Fenneke Koopman

"Ik ken iedereen op school."

Morwenna van Drooge

“Kleinschalig en heel sociaal”

Berrit Oenema

“Het begint bij een fijne sfeer en zelfvertrouwen”

Portfolio

Van kleuter tot tiener: gedurende hun schoolloopbaan maken leerlingen een grote ontwikkeling door. Ze zijn trots op wat ze maken en doen. Om dit te laten zien, werken wij met een portfolio voor iedere leerling. Al hun activiteiten op school in een mooi naslagwerk, voor leerling én ouders!

Building learning power

Hoe bereid je een jonge generatie voor om te leven in een snel veranderende complexe maatschappij? Hoe haal je het beste uit leerlingen en verhoog je de resultaten van je school als geheel? Building Learning Power biedt hiervoor een antwoord dat gebaseerd is op onderzoek in de praktijk.

Team

Nieuws

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden