Albertine Agnesschool

In een prachtige groene omgeving staat onze kleinschalige school. We zijn een ambitieuze school die het maximale uit ieder kind wil halen, ten aanzien van de basisvakken en de eigen talenten. Individuele aandacht en onderwijs op maat staan centraal om ieder kind een passend onderwijsaanbod te kunnen bieden. Binnen onze school ontwikkelen kinderen zich als sterke, zelfstandige individuen met oog voor elkaar en de omgeving. Albertine Agnesschool, vorstelijk onderwijs in het groen. 

Portfolio

Van kleuter tot tiener: gedurende hun schoolloopbaan maken leerlingen een grote ontwikkeling door. Ze zijn trots op wat [..]

Building learning power

Hoe bereid je een jonge generatie voor om te leven in een snel veranderende complexe maatschappij? Hoe haal je het beste [..]

Fenneke Koopman

"Ik ken iedereen op school."

Virtuele tour

Portfolio

Van kleuter tot tiener: gedurende hun schoolloopbaan maken leerlingen een grote ontwikkeling door. Ze zijn trots op wat ze maken en doen. Om dit te laten zien, werken wij met een portfolio voor iedere leerling. Al hun activiteiten op school in een mooi naslagwerk, voor leerling én ouders!

Building learning power

Hoe bereid je een jonge generatie voor om te leven in een snel veranderende complexe maatschappij? Hoe haal je het beste uit leerlingen en verhoog je de resultaten van je school als geheel? Building Learning Power biedt hiervoor een antwoord dat gebaseerd is op onderzoek in de praktijk.

Team

Nieuws

Albertine Agnesschool & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen