Albertine Agnesschool

In een prachtige groene omgeving staat onze kleinschalige school. We zijn een ambitieuze school die het maximale uit ieder kind wil halen, ten aanzien van de basisvakken en de eigen talenten. Individuele aandacht en onderwijs op maat staan centraal om ieder kind een passend onderwijsaanbod te kunnen bieden. Binnen onze school ontwikkelen kinderen zich als sterke, zelfstandige individuen met oog voor elkaar en de omgeving. Albertine Agnesschool, vorstelijk onderwijs in het groen. 

Portfolio

Van kleuter tot tiener: gedurende hun schoolloopbaan maken leerlingen een grote ontwikkeling door. Ze zijn trots op wat [..]

Building learning power

Hoe bereid je een jonge generatie voor om te leven in een snel veranderende complexe maatschappij? Hoe haal je het beste [..]

Fenneke Koopman

"Ik ken iedereen op school."

Virtuele tour

Portfolio

Van kleuter tot tiener: gedurende hun schoolloopbaan maken leerlingen een grote ontwikkeling door. Ze zijn trots op wat ze maken en doen. Om dit te laten zien, werken wij met een portfolio voor iedere leerling. Al hun activiteiten op school in een mooi naslagwerk, voor leerling én ouders!

Building learning power

Hoe bereid je een jonge generatie voor om te leven in een snel veranderende complexe maatschappij? Hoe haal je het beste uit leerlingen en verhoog je de resultaten van je school als geheel? Building Learning Power biedt hiervoor een antwoord dat gebaseerd is op onderzoek in de praktijk.

Team

Nieuws

HVO en GVO

Ook in het schooljaar 2020-2021 is het mogelijk voor de kinderen om humanistisch of godsdienstig vormend onderwijs te kr [..]

lees meer

Albertine Agnesschool & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden