Volg ons op Twitter Vensters PO Scholennetwerk De Basis

Albertine Agnesschool is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis
Volg ons op Twitter Vensters PO Scholennetwerk De Basis

Albertine Agnesschool is onderdeel van
Scholennetwerk De Basis


Ga naar de site van De Basis

oud papier

Maandelijks wordt er door onze ouders, net als bij veel andere verenigingen en basisscholen, oud papier opgehaald. Dit gebeurt in samenwerking met de Omrin. Onze school krijgt hiervoor een vergoeding. Dit levert school best veel op, dus we doen ons uiterste best om dit elk jaar vol te kunnen blijven houden en de belasting per persoon zoveel mogelijk te spreiden. Dit leidt er uiteindelijk toe dat we van de opbrengst ieder jaar spullen voor de leerlingen kunnen aanschaffen. Afgelopen jaar hebben we onder andere van het geld wat we hiermee hebben verdiend muziekinstrumenten kunnen kopen en de speeltoestellen kunnen onderhouden.

Om mee te kunnen helpen met oud papier ophalen moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Het ophalen is maandelijks op dinsdagavond vanaf 18:30 uur en duurt 2 tot 3 uur. Normaal gesproken kom je om het jaar een keer aan de beurt om oud papier op te halen, dus heel vaak is het niet.
Er zijn ook veiligheidsmaatregelen die in acht worden genomen. Wat meer achtergrond informatie over de manier van ophalen vindt u hier.
Het schema staat hieronder. Het ophalen van oud papier wordt binnen de school gecoördineerd door Jeannet Pietersma (moeder van Veerle Pietersma).

Met jullie hulp zijn we erg geholpen! 

Bij vragen kun je contact opnemen met Jeannet Pietersma (moeder van Veerle Pietersma) tel.nr. 06-10678121 of via klaasenjeannet@gmail.com


Gerelateerde documenten: