Volg ons op Twitter Vensters PO Scholennetwerk De Basis

Scholennetwerk De Basis

Ga naar de site van De Basis

aanmelden nieuwe leerlingen

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school!

Wilt u uw kind aanmelden voor onze school,
dan kan dat ook online via deze button.

Het is prettig als ouders een weloverwogen keuze maken ten behoeve van het onderwijs van hun kind. Nieuwe ouders geven we graag uitgebreid informatie over de school. Bij elke inschrijving willen wij persoonlijk met de ouders en het kind kennismaken. In het kennismakingsgesprek krijgt u een rondleiding door de school. Deze wordt gedaan door de directie en geeft u de gelegenheid vragen te stellen.

Vierjarigen
Ouders die hun kind willen aanmelden op onze school worden verzocht dit ruim van tevoren te doen. Aan nieuwe ouders adviseren wij dit rond de derde verjaardag van uw kind te doen. Kinderen mogen vanaf de dag dat ze 4 jaar worden naar school.
Voor die tijd mogen zij, in overleg met de leerkracht, een aantal dagdelen komen kennismaken.

Leerlingen van een andere school
Kinderen, die van een andere school komen, kunnen het beste ook ruim van te voren worden aangemeld. Op onze pagina 'Online aanmelding nieuwe leerling' vindt u alle informatie over de regels voor plaatsing en toewijzing. Deze regels gelden voor alle schoolbesturen in Nederland.
De kinderen mogen al voor die tijd kennismaken met hun nieuwe klasgenoten door een dag of dagdeel mee te draaien met de groep waarin ze geplaatst worden.

Aanmelden
Aanmelden kan online via deze website, maar u kunt ook het contactformulier invullen, dat u op onze website onder het tabblad 'contact' kunt vinden. Op dit formulier kunt u bij ‘opmerkingen’ vermelden:
- naam kind
- geboortedatum
- per wanneer u uw kind wilt aanmelden
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.